Davidsfonds Cultuurkaart

Misschien wil je de cultuurwerking van het Davidsfonds wel steunen én tegelijk genieten van tal van voordelen via onze Davidsfonds Cultuurkaart – bijvoorbeeld korting op de activiteiten van De Nacht van de Geschiedenis. Hieronder vind je de vijf voordelen van de Davidsfonds Cultuurkaart:

1. Meteen waar voor uw geld
Het Davidsfonds heeft een unieke lidmaatschapsformule, want voor uw bijdrage krijgt u een directe return, namelijk: mooie boeken en/of cd’s die u zelf kan kiezen uit een ruim aanbod. Eigenlijk kosten het lidmaatschap en de bijbehorende Davidsfonds Cultuurkaart dus niets.

2. Korting op evenementen en boeken
U krijgt korting op alle Davidsfonds activiteiten (om en bij de 10.000 per jaar!) en op de boeken van Davidsfonds Uitgeverij als u ze aankoopt via www.davidsfonds.be of in de volgende vier boekhandels: De Kleine Johannes in Leuven, Verhalenhuis in Gent, De Brugse Boekhandel in Brugge en De Oude Linden in Tongerlo.

3. Korting bij Davidsfonds Academie en Cultuurreizen
U krijgt 6 euro korting op cursussen en 10 euro korting op dagevenementen van Davidsfonds Academie. Op een Davidsfonds Cultuurreis van drie dagen of meer krijgt u per persoon een korting van 40 euro (voor reizen in Europa) of 60 euro (voor reizen buiten Europa).

4. Speciale aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen van Vlaanderen
Het Davidsfonds zit ieder seizoen samen met een uitgekiende selectie van de meest toonaangevende cultuurhuizen en cultuuraanbieders in Vlaanderen en Brussel. Het resultaat: een knap pakket van extra kortingen of exclusieve voordelen voor Davidsfonds Cultuurkaarthouders. We houden u daarvan op de hoogte via een elektronische nieuwsbrief en Davidsfonds Cultuurmagazine.

5. Gratis magazine & nieuwsbrief met cultuurvoordelen
Vier keer per jaar krijgt u gratis Davidsfonds Cultuurmagazine in de bus, boordevol cultureel nieuws. Daarnaast ontvangt u ook online nieuwsbrieven met cultuurnieuws en stevige kortingen op, onder meer, het boek, de reis, de cursus en het cultuurvoordeel van de maand.

EEN KAART AANVRAGEN

BOEKENTIPS VOOR TOAST


Ontdek ze hier

OVER DAVIDSFONDS


Lees meer

KORTING OP AL ONZE ACTIVITEITEN?


Word nu lid van Davidsfonds!

INTERESSE IN ONZE ANDERE ACTIVITEITEN?


Ontdek ze hier!

Ontdek ze hier!

Volg ons