Davidsfonds Cultuurkaart

Wil je graag genieten van verschillende cultuurvoordelen dankzij de Davidsfonds Cultuurkaart, zoals korting op de activiteiten van Toast Literair en De Nacht van de Geschiedenis? Lees dan verder en ontdek de vijf voordelen van de Davidsfonds Cultuurkaart:

 

1. Meteen waar voor je geld

Als je de Davidsfonds Cultuurkaart aanvraagt, kun je kiezen voor een unieke formule: in ruil voor jouw bijdrage krijg je meteen mooie boeken en/of cd’s. En die kun je zelf uit een ruim aanbod selecteren via www.davidsfonds.be of in onze Cultuurgids. Die kan je aanvragen via cultuurgids@davidsfonds.be.  

2. Korting op evenementen en boeken

Je krijgt korting op alle Davidsfonds activiteiten (om en bij de 10.000 per jaar!) en 10% korting op de boeken van Davidsfonds Uitgeverij bij een aankoop vanaf 50 euro via www.davidsfonds.be. In De Kleine Johannes in Leuven, Verhalenhuis in Gent, De Brugse Boekhandel in Brugge of De Oude Linden in Tongerlo krijg je ook korting op Davidsfonds publicaties.

3. Reductie bij Davidsfonds Academie en Cultuurreizen

Je krijgt altijd een mooie korting op de cursussen en dagevenementen van Davidsfonds Academie. Op een Davidsfonds Cultuurreis van drie dagen of meer krijg je per persoon 40 euro korting (voor reizen in Europa) of 60 euro korting (voor reizen buiten Europa).

4. Speciale aanbiedingen bij de beste cultuurhuizen van Vlaanderen en Brussel

Met de Davidsfonds Cultuurkaart krijg je extra kortingen of exclusieve voordelen bij een resem grote cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel. Je ontdekt ze hier. We houden je op de hoogte van nieuwe cultuurpartners via het Davidsfonds Cultuurmagazine en onze maandelijkse nieuwsbrief met cultuurvoordelen.

5. Gratis magazine in je bus & extra cultuurvoordelen via mail

Vier keer per jaar krijg je gratis het Davidsfonds Cultuurmagazine in je bus, boordevol cultureel nieuws. Daarnaast ontvang je maandelijks extra kortingen of voordelen in je mailbox, aangevuld met wedstrijden, cultuurtips en boeken of reizen van de maand.EEN KAART AANVRAGEN

BOEKENTIPS VOOR TOAST


Ontdek ze hier

OVER DAVIDSFONDS


Lees meer

KORTING OP AL ONZE ACTIVITEITEN?


Vraag de Davidsfonds cultuurkaart aan

INTERESSE IN ONZE ANDERE ACTIVITEITEN?


Ontdek ze hier!

Ontdek ze hier!

Deel je mooiste literaire tips met andere cultuurliefhebbers via #toastliterair

Volg ons