Nieuws

Annulatie alle activiteiten
close

Ook Davidsfonds vzw volgt de richtlijnen van de overheid rond het coronavirus nauw op. Daarom zullen alle activiteiten van Nachten van de Geschiedenis het weekend van 13 en 14 maart uitgesteld of geannuleerd worden. Heb jij je ingeschreven voor een activiteit? Neem dan contact op met de organiserende afdeling voor het laatste nieuws.

Antleron

Activiteiten met een ander thema of een andere datum
close

Een aantal Davidsfonds afdelingen organiseren 'Nachten van de Geschiedenis' op een ander moment. Die vind je niet in het overzicht op deze website, maar hieronder.

  • Zaterdag 29 februari

  • - Davidsfonds Dendermonde organiseert een avond rond Rwanda. Klik hier voor meer informatie. 

  • Dinsdag 17 maart

  • - Davidsfonds Ieper organiseert 'Welkom in de Protestantse Kerk in Ieper'. Hier vind je meer informatie.
  • - Davidsfonds Wevelgem organiseert een lezing over onze 'nieuwe' buren met gastspreker Prof. Johan Leman. Hier vind je meer informatie.
  • - Davidsfonds Peer en Houthalen organiseren een lezing over onze nieuwe buren 'Wolven'. Klik hier voor meer informatie. 
  • - Davidsfonds Puurs organiseren een ontmoeting met nieuwe buren: erkende vluchtelingen en asielzoekers. Klik hier voor meer informatie.

Donderdag 19 maart

- Davidsfonds Ekeren organiseert de lezing 'De Duitse hoek in Antwerpen' met gastspreker Alex Elaut. Klik hier voor meer informatie.

- Davidsfonds Serskamp organiseert de luisteravond rond Beethoven. Klik hier voor meer informatie. 

Zondag 22 maart

- Davidsfonds Sint-Niklaas organiseert een lezing over de identificatie van bloemen in de kunstgeschiedenis. Klik hier voor meer informatie.

Donderdag 26 maart

- Davidsfonds Sint-Job-in-'t Goor organiseert een lezing over Antwerpen 'Vestingstad'.   Klik hier voor meer informatie.

Antleron


BOEKENTIPS VOOR DE NACHT


Ontdek ze hier

OVER DAVIDSFONDS


Lees meer

KORTING OP AL ONZE ACTIVITEITEN?


Word nu lid van Davidsfonds!

INTERESSE IN ONZE ANDERE ACTIVITEITEN?


Ontdek ze hier!

Ontdek ze hier!

Volg ons